Başkent Üniversitesi Yerleşkesinin Sevimli Evsahipleri

Öğrencilerimiz Burak Kaya, Oğuz Kaan Yaşar ve Göksu Nilsu Gökduman, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Akın Pekşen danışmanlığında MBGE 451 - 452 Graduation Project I and II  kapsamında “Determination of Mammals Species in Bağlıca Campus of Başkent University Using Camera Trapping” başlıklı projeyi yürütmektedirler. Temmuz ayında başlayan proje, Gıda Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Enstitüsü ve Transplantasyon ve Gen Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile hayata geçirilmiş olup yerleşkemizdeki sevimli memelilerinin zaman ve lokasyon bağımlı fotoğraf albümü oluşmaya başlamıştır.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi hayvan türlerinin korunması amacıyla yürüttükleri proje için tebrik ediyor, arazi çalışmalarında başarılar diliyoruz.