#TatilDeğilTedbir

COVID-19 nedeni ile eğitim öğretime verilen 3 haftalık arayı verimli geçirmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunun sağlık açısından bir tedbir olduğunu, tatil olmadığını akılda tutmakta fayda var. Kitap okumak, film seyretmek, yeni hobiler oluşturmak, araştırma yapmak, ara sonrası karşılacağınız projeler üzerinde çalışmak, yeni bir dil öğrenmeye çalışmak, program dillerine adım atmak... gibi pek çok etkinlik sadece zamanınızı iyi değerlendirmenize yardımcı olmayacak aynı zamanda bilgi kirliliğinin yaratacağı bombardımandan da uzak tutacaktır.

Twitter ve Instagram üzerinden olası etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz ve ipuçları sunuyoruz. Ayrıca zaman zaman özellikle bu salgının yarattığı kaygı ve stres hakkında canlı bağlantılar da yapıyoruz. Lütfen takipte kalın.